• +40723320233
  • office@mentormedia.ro

Centrul Educațional MENTOR MEDIA

Un mod inovativ de învățare

Construim împreuna imaginea viitorului tău!

Construim împreuna imaginea viitorului tău!

​Centrul Educational Mentor Media este primul proiect romanesc de comunicare prin imagine destinat atat copiilor cat si adolescentilor care vor sa exploreze cu mijloace moderne universul mass-media. ​Ne bazam sistemul de predare pe metode si tehnici testate cu succes in tarile nordice, Canada si Statele Unite.

Invățăm prin interactivitate continuă și joc

Invățăm prin interactivitate continuă și joc

Proiectul nostru de comunicare prin imagine are ca scop dezvoltarea creativitatii copiilor. Alaturi de echipa MENTOR MEDIA, cei mici invata sa comunice eficient si corect in limba romana cu ajutorul exercitiilor de dictie si al jocurilor pentru sporirea puterii de concentrare. Se folosesc tehnici profesioniste in redactarea unei stiri, tehnici de improvizatie, familiarizarea cu camera de luat vederi prin filmarea exercitiilor realizate si studierea lor impreuna cu cei mici.

TU decizi cum înveți!

TU decizi cum înveți!

Am construit optiunea configurarii libere a propriului program curricular, o platforma modulara care ii confera fiecarui aplicant deplina libertate in a alege ceea ce i se potriveste cel mai bine in materie de studiu. Cu pachetele configurabile MENTOR MEDIA, ai aceleasi rezultate si inveti aceleasi notiuni, dar intr-un timp diferit.

Cu NOI, comunicarea nu a fost niciodată mai simplă!

Ana-Maria Pleșcan

Ana-Maria Pleșcan

Trainer în comunicare și coordonator al programelor educaționale Mentor Media. Mă aflu de 20 de ani în fascinanta lume a presei audio-video. Sunt jurnalist de televiziune și producător al emisiunii #Creativ.

Cristi I. Popescu

Cristi I. Popescu

Trainer în comunicare, coordonator de programe și strategii de promovare Mentor Media. Sunt jurnalist, blogger și creator de conținut multi-media, cu o experienţă de peste 23 de ani în presa scrisă, radio şi televiziune.

Gabriela Valentir

Gabriela Valentir

Trainer în identitate vizuală și control gestual, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul comunicării. Sunt licențiată în actorie, sunt jurnalist și producător de televiziune. Sunt actriță de teatru și film și voce pentru personaje din producțiile artistice Disney Channel, Cartoon Network, Netflix și Prime Video.

Silviu Alexandru Andrei

Silviu Alexandru Andrei

Trainer în comunicare cu o vechime de peste 25 de ani în presa video. Director de imagine, autor al mai multor filme și documentare de televiziune premiate. Realizator a numeroase clipuri publicitare și videoclipuri ale unor nume mari din industria muzicală.

Nu orice informație educă! Dar TU vei ști să alegi ca un profesionist!

MENTOR MEDIA îți ajută copilul să devină independent și conștient de ceea ce consumă în materie de comunicare prin imagine. Cu noi nu îl faci doar să evolueze, ci îl și protejezi de influențele nocive pe care, zilnic, știrile false, le poate avea asupra fiecaruia dintre noi.

No Posts to show.