• +40723320233
  • office@mentormedia.ro

Metoda

Construim împreună imaginea viitorului tău!

Mentor Media este primul proiect romanesc de comunicare prin imagine destinat atat copiilor cat si adolescentilor care vor sa exploreze cu mijloace moderne universul mass-media.
Proiectul nostru isi bazeaza sistemul de predare pe metode si tehnici testate cu succes in tarile nordice, Canada si Statele Unite.

Concret, ce este „altfel” în cazul nostru?

In primul rand, abordarea moderna si schimbarea paradigmei invatarii. „Scoala” noastra nu are banci, nu are uniforme si nici manuale. Noi nu dam teste, ci sadim idei, nu avem teme, ci nastem proiecte. Nu invatam fortat, prin studiu stresant, si nici nu tinem prelegeri interminabile, fara implicarea cursantilor. Orele noastre sunt intalniri placute, ca intre prieteni, care te pot transforma, prin joc si interactivitate, in vedeta primului tau curs de dezvoltare personala.

La Mentor Media nu ai profesori! Noi toți suntem o echipă!

Trainerii sunt mentorii tai, prietenii tai mai mari, oamenii alaturi de care o sa descoperi universul imaginii prin comunicare. Procesul nostru de predare se bazeaza doar pe creativitate, interactivitate permanenta si joc. TU nu vei fi niciodata tratat ca un simplu reper ratacit in audienta, aici TU esti vedeta, iar noi suntem cei care iti sprijina talentul si iti cultiva interesul pentru creatia de televiziune.

©️2021 – continut editorial aflat integral in proprietatea Mentor Media