• +40723320233
  • office@mentormedia.ro

Module&Pachete

TU decizi cum inveti!!!

Oferim un mix original de accesare a cursurilor noastre, cuvintele cheie sunt: interactivitatea si interdisciplinaritatea.

Am construit, asadar, pentru voi, optiunea configurarii libere a propriului program curricular, o platforma modulara care ii confera fiecarui aplicant deplina libertate in a alege ceea ce i se potriveste cel mai bine in materie de studiu. Cu pachetele configurabile MENTOR MEDIA, ai aceleasi rezultate si inveti aceleasi notiuni, dar intr-un timp diferit.

PRIME

*este pachetul pilon al Centrului Educational MENTOR MEDIA

Cu el, micii nostri jurnalisti vor ajunge in lumina reflectoarelor. Vor parcurge etapizat, de-a lungul a trei luni, trei module de studiu. Acesta este singurul pachet VEDETA, cel care ofera un traseu complet pentru oricine vrea sa fie initiat in universul Mentor Media.

PRIME include toate cele trei module ale cursurilor Mentor Media: cursul de comunicare&control gestual – TRANSMITE CE SIMTI, cursul de teorie jurnalistica si tehnica imaginii – CAMERA ON si modulul de practica in comunicare prin imagine – BREAKIDS NEWS.

PRIME se desfasuara pe parcursul a 12 sedinte, a cate o ora si jumatate de studiu si are atasata, la final, inca o ora de MASTER CLASS in comunicare. Cu aceasta ocazie, micii jurnalisti vor avea prilejul sa cunoasca, „pe viu”, o vedeta din audio vizualul romanesc, vor putea sa ii adreseze acesteia intrebari si vor afla, direct de la sursa, care sunt provocarile unei cariere in mass-media.

Cu PRIME, MENTOR MEDIA TE PREMIAZA!

*la finalul intregului trimestru de cursuri, absolventii nostri vor avea ocazia sa elaboreze, in echipa, alaturi de trainerii scolii, un proiect video de absolvire si vor fi rasplatiti cu cate o diploma si o legitimatie de PRESA tip Mentor Media.

DEMO +

*este un pachet interactiv, configurabil in intregime si realizat pe profilul fiecarui aplicant

Cu DEMO + iti poti decide propriul START la cursurile MENTOR MEDIA. Aplicantul poate alege sa urmeze doar unul dintre cele doua module ofertate – TRANSMITE CE SIMTI (cursul de gestual control) sau CAMERA ON, pe amandoua, simultan sau intr-o ordine aleatorie, solicitata si profilata pe dorinta elevului.

START

*este pachetul scurt

Acesta se adreseaza tuturor celor care vor sa ne cunoasca. Oferim in cadrul pachetului START o intalnire promotionala, desfasurata pe parcursul unei ore intregi de curs si destinata in exclusivitate posibililor viitori cursanti. Acestia ne pot cunoaste direct echipa, oferta de cursuri si metodele de predare.

*demonstratia START este tarifata cu 50% din pretul total al unei ore normale de curs si este gratuita pentru toti cei care, in urma intalnirii noastre, decid sa ni se alature prin pachetul PRIME. *fiecare modul se desfasoara pe durata unei luni intregi de studiu – vor fi in total 6 ore de curs, cate o ora si jumatate pe saptamana.

*primele doua module pot fi accesate si separat de catre cursantii nostri

*modulul BREAKIDS NEWS si Master Class-ul se adreseaza doar cursantilor care au accesat intreaga oferta MENTROR MEDIA – COMUNICARE PRIN IMAGINE in pachetul PRIME.

©️2021 – continut editorial aflat integral in proprietatea Mentor Media