• +40723320233
  • office@mentormedia.ro

Oferta școlară

CURSURI DE COMUNICARE PRIN IMAGINE

Proiectul nostru de comunicare prin imagine are ca scop dezvoltarea creativitatii copiilor.

Alaturi de echipa MENTOR MEDIA, cei mici invata sa comunice eficient si corect in limba romana cu ajutorul exercitiilor de dictie si al jocurilor pentru sporirea puterii de concentrare. Se folosesc tehnici profesioniste in redactarea unei stiri, tehnici de improvizatie, familiarizarea cu camera de luat vederi prin filmarea exercitiilor realizate si studierea lor impreuna cu cei mici.

Filmarile sunt analizate sub indrumarea profesorilor. La finalul primelor module de curs, cu sprijinul scolii si al trainerilor, se realizeaza si un proiect personal de absolvire, un produs multimedia construit exclusiv la alegerea absolventului.

TRANSMITE CE SIMTI!

Este un curs complet interactiv, realizat pe o platforma curriculara ce are la baza o marca aflata exclusiv in proprietatea Mentor Media. Cursul urmareste ajustarea si perfectionarea mecanismelor de vorbire libera, exprimare publica si control gestual, procedee specifice comunicarii in mass-media.

CAMERAon

Este un curs practic si complet interactiv. Cursul pune bazele lucrului in echipa, contactului cu imaginea si camera de filmat. Prezentarile se fac prin implicarea si colaborarea directa a cursantului in toate activitatile expuse de trainer.

BREAKIDS NEWS

Este un curs complet interactiv care pune bazele practice proiectului de absolvire al cursantilor. Modulul de curs inverseaza rolurile, aici interventia trainerilor este secundara si se axeaza in special pe sprijinul tehnic, ajustarea notiunilor invatate, schematizarea si constructia proiectului final.

In functie de optiunile participantilor, cursul poate fi axat pe producerea unui proiect filmat care poate fi, la alegere:

un mini-jurnal de stiri;

un calup de vox-uri sau testimoniale;

 un clip de promovare comercial (publicitar) sau umanitar (o campanie sociala pe o tema data).

©️2021 – continut editorial aflat integral in proprietatea Mentor Media