• +40723320233
  • office@mentormedia.ro

Alexandru Silviu Andrei

Director de imagine și trainer în comunicare vizuală

Sunt absolvent de U.N.A.T.C, secția ARTĂ CINEMATOGRAFICĂ ȘI TELEVIZIUNE, cu specializarea principală în IMAGINE DE FILM ȘI TELEVIZIUNE. 

Mă consider o fire veselă, energică și sunt mereu deschis provocărilor care presupun comunicare prin mass-media, film și televiziune. Sunt autor a numeroase reportaje și documentare de televiziune, multe dintre ele premiate național și internațional, dar și a unor filme pentru marele ecran. Amintesc aici scurt-metrajul “Căpșuni în Aprilie”, în regia lui Cornel Mihalache și “Paganini – Înger și Demon”, producător Quartzmedia. 

Am realizat campanii vizuale, de tip spot publicitar, pentru clienți importanți precum – Catena, Delimano, Universitatea Creștină DIMITRIE CANTEMIR, TopShop și HHC. 

În industria muzicală am semnat până în prezent peste 20 de videoclipuri pentru artiști consacrați printre care se numără – Alexandra Coman, Vank, OCS, Dan Dediu și Direcția 5. 

Am lucrat mereu cu dedicație și entuziasm atât în spatele camerei de filmat cât și ca trainer pentru adulți și copii. Consider că universul artistic al imaginii este nemărginit și naște posibilități de comunicare și creație nemăsurate. Tocmai de aceea, cea mai mare provocare în explorarea acestor tărâmuri noi, o reprezintă transmiterea mai departe a cunoștințelor acumulate. 

©️2024 – conținut editorial aflat integral în proprietatea Mentor Media