• +40723320233
  • office@mentormedia.ro

Metoda

Construim împreună imaginea viitorului tău!

Mentor Media este primul proiect românesc de comunicare prin imagine destinat atât copiilor cât și adolescentilor care vor să exploreze cu mijloace moderne universul mass-media.
Proiectul nostru își bazează sistemul de predare pe metode și tehnici testate cu succes în țările nordice, Canada și Statele Unite.

Concret, ce este “altfel” în cazul nostru?

În primul rând, abordarea modernă și schimbarea paradigmei învățării. “Școala” noastră nu are bănci, nu are uniforme și nici manuale. Noi nu dăm teste, ci sădim idei, nu avem teme, ci naștem proiecte. Nu învățăm forțat, prin studiu stresant, și nici nu ținem prelegeri interminabile, fără implicarea cursanților. Orele noastre sunt întâlniri plăcute, ca între prieteni, care te pot transforma, prin joc și interactivitate, în vedeta primului tău curs de dezvoltare personală.

La Mentor Media nu ai profesori! Noi toți suntem o echipă!

Trainerii noștri sunt mentorii tăi, prietenii tăi mai mari, oamenii alături de care o să descoperi universul imaginii prin comunicare. Procesul nostru de predare se bazează doar pe creativitate, spontaneitate, interactivitate permanentă și joc. TU nu vei fi niciodată tratat ca un simplu reper rătăcit în audiență, aici TU ești vedeta, iar noi suntem cei care îți sprijină talentul și îți cultivă interesul pentru creația de televiziune.

©️2024 – conținut editorial aflat integral în proprietatea Mentor Media