• +40723320233
  • office@mentormedia.ro

Module

TU decizi cum înveți!!!

Oferim un mix original de accesare a cursurilor noastre, cuvintele cheie sunt: interactivitatea și interdisciplinaritatea.

Am construit, așadar, pentru voi, opțiunea configurării libere a propriului program curricular, o platformă modulară care îi conferă fiecărui aplicant deplina libertate în a alege ceea ce i se potrivește cel mai bine în materie de studiu. Cu pachetele configurabile MENTOR MEDIA, ai aceleași rezultate și înveți aceleași noțiuni, dar într-un timp diferit.

Pachetul PRIME

Cu el, micii noștri jurnaliști vor ajunge în lumina reflectoarelor. Vor parcurge etapizat, de-a lungul a trei luni, trei module de studiu. Acesta este singurul pachet VEDETĂ, cel care oferă un traseu complet pentru oricine vrea să fie inițiat în universul Mentor Media.

PRIME include toate cele trei module ale cursurilor Mentor Media: cursul de comunicare & control gestual – TRANSMITE CE SIMȚI, cursul de teorie jurnalistică și tehnica imaginii – CAMERA ON și modulul de practică în comunicare prin imagine – BREAKIDS NEWS.

PRIME se desfașoară pe parcursul a 12 ședințe, a câte o ora și jumătate de studiu și are atașată, la final, încă o oră de MASTER CLASS în comunicare. Cu această ocazie, micii jurnaliști vor avea prilejul să cunoască, „pe viu”, o vedetă din audio vizualul românesc sau influencer din mediul online, vor putea să le adreseze întrebări și vor afla, direct de la sursă, care sunt provocările unei cariere în mass-media.

* PRIME este pachetul pilon al Centrului Educational MENTOR MEDIA

Cu PRIME, MENTOR MEDIA TE PREMIAZĂ !

La finalul întregului trimestru de cursuri, absolvenții noștri vor avea ocazia să elaboreze, în echipă, alături de trainerii școlii, un proiect video de absolvire și vor fi răsplătiți cu câte o diplomă și o legitimație de PRESĂ  – Mentor Media.

* DEMO +

Cu DEMO + îți poți decide propriul START la cursurile MENTOR MEDIA. Aplicantul poate alege să urmeze doar unul dintre cele două module ofertate – TRANSMITE CE SIMȚI (cursul de gestual control) sau CAMERA ON, pe amândouă, simultan sau într-o ordine aleatorie, solicitată și profilată pe dorința elevului.

*este un pachet interactiv, configurabil în întregime și realizat pe profilul fiecărui aplicant

START

Acesta se adresează tuturor celor care vor să ne cunoască. Oferim în cadrul pachetului START o întâlnire promoțională, desfășurată pe parcursul unei ore întregi de curs și destinată în exclusivitate posibililor viitori cursanți. Aceștia ne pot cunoaște direct echipa, oferta de cursuri și metodele de predare.

*demonstratia START este tarifata cu 50% din prețul total al unei ore normale de curs și este gratuită pentru toți cei care, în urma întâlnirii noastre, decid să ni se alăture prin pachetul PRIME.

* fiecare modul se desfașoară pe durata unei luni întregi de studiu – vor fi în total 6 ore de curs, câte o ora și jumatate pe săptămână.

*primele două module pot fi accesate și separat de către cursanții noștri

*modulul BREAKIDS NEWS și Master Class-ul se adresează doar cursanților care au accesat întreaga ofertă MENTROR MEDIA – COMUNICARE PRIN IMAGINE în pachetul PRIME.

* START este pachetul scurt

©️2024 – conținut editorial aflat integral în proprietatea Mentor Media