• +40723320233
  • office@mentormedia.ro

Oferta școlară

CURSURI DE COMUNICARE PRIN IMAGINE

Proiectul nostru de comunicare prin imagine are ca scop dezvoltarea creativității copiilor.

Alături de echipa MENTOR MEDIA, cei mici invață să comunice eficient și corect în limba română cu ajutorul exercițiilor de dicție și al jocurilor pentru sporirea puterii de concentrare. Se folosesc tehnici profesioniste în redactarea unei știri, tehnici de improvizație, familiarizarea cu camera de luat vederi prin filmarea exercițiilor realizate și studierea lor împreună cu cei mici.

Filmările sunt analizate sub îndrumarea profesorilor. La finalul primelor module de curs, cu sprijinul școlii și al trainerilor, se realizează și un proiect personal de absolvire, un produs multimedia construit exclusiv la alegerea cursantului.

TRANSMITE CE SIMȚI!

Este un curs complet interactiv, realizat pe o platformă curriculară ce are la bază o marcă aflată exclusiv în proprietatea Mentor Media. Cursul urmărește ajustarea și perfecționarea mecanismelor de vorbire liberă, exprimare publică și control gestual, procedee specifice comunicării în mass-media.

CAMERAon

Este un curs practic și complet interactiv. Cursul pune bazele lucrului în echipă, contactului cu imaginea și camera de filmat. Prezentările se fac prin implicarea și colaborarea directă a cursantului în toate activitățile expuse de trainer.

STIRI BREAKIDS

Este un curs complet interactiv care pune bazele practice proiectului de absolvire al cursanților. Modulul de curs inversează rolurile, aici intervenția trainerilor este secundară și se axează în special pe sprijinul tehnic, ajustarea noțiunilor învățate, schematizarea și construcția proiectului final.

 

În funcție de opțiunile participanților, cursul poate fi axat pe producerea unui proiect filmat care poate fi, la alegere:

  • un mini-jurnal de știri;
  • un calup de vox-uri sau testimoniale;
  • un clip de promovare comercial (publicitar) sau umanitar (o campanie socială pe o temă dată).

©️2024 – conținut editorial aflat integral în proprietatea Mentor Media