• +40723320233
  • office@mentormedia.ro

Viziunea noastră

ADUCEM ÎN ROMÂNIA CEL MAI NOU CONCEPT DE „ȘCOALĂ”!

Parintii si bunicii ii pot spune scoala, pentru cei mici este doar invatare prin joc, iar pentru noi este cea mai importanta misiune: aceea de a descoperi, a urmari si a modela, intr-un cadru prietenos si competitiv, vocatia copilului tau. ​

Centrul Educational Mentor Media este primul proiect romanesc de comunicare prin imagine destinat atat copiilor cat si adolescentilor care vor sa exploreze cu mijloace moderne universul mass-media. ​Ne bazam sistemul de predare pe metode si tehnici testate cu succes in tarile nordice, Canada si Statele Unite.

Mentoratul nostru nu te transforma peste noapte intr-o vedeta de film sau de televiziune, dar iti da posibilitatea sa stii, sa intelegi, sa inveti si sa cunosti, pe viitor, cum sa alegi si cum sa devii un profesionist in materie de comunicare.

Sa cunosti rigorile unui scurt-metraj, cum se ajunge de la un simplu scenariu la un film premiat, sa stapanesti incadraturile cinematografice si succesiunea secventelor in nararea filmata a unei scurte povesti si sa devii cu adevarat un mic producator independent de continut media.

©️2021 – continut editorial aflat integral in proprietatea Mentor Media.