• +40723320233
  • office@mentormedia.ro

Viziunea noastră

ADUCEM ÎN ROMÂNIA CEL MAI NOU CONCEPT DE “ȘCOALĂ”!

Părinții și bunicii îi pot spune scoală, pentru cei mici este doar învațare prin joc, iar pentru noi este cea mai importantă misiune: aceea de a descoperi, a urmări și a modela, într-un cadru prietenos și competitiv, vocația copilului tău.

Centrul Educațional Mentor Media este primul proiect românesc de comunicare prin imagine destinat atât copiilor cât și adolescenților care vor să exploreze cu mijloace moderne universul mass-media. Ne bazăm sistemul de predare pe metode și tehnici testate cu succes în țările nordice, Canada și Statele Unite.

 

Mentoratul nostru nu te transformă peste noapte într-o vedetă de film sau de televiziune, dar îți dă posibilitatea să știi, să ințelegi, să înveți și să cunoști, pe viitor, cum să alegi și cum să devii un profesionist în materie de comunicare.

Să cunoști rigorile unui scurt-metraj, cum se ajunge de la un simplu scenariu la un film premiat, să stăpâneștiturile încadrate și succesiunea secvențelor în nararea filmată a unei povești scurte și să devii cu adevărat un mic producător independent de conținut media.

©️2024 – conținut editorial aflat integral în proprietatea Mentor Media.