• +40723320233
  • office@mentormedia.ro

Gabriela Valentir

Trainer în identitate vizuală și control gestual

Am o experiență de peste 20 de ani în domeniul comunicării audio-video. Am absolvit Facultatea de Arte, secția actorie și sunt licențiată ATF în actorie. Sunt realizator de emisiuni de radio și televiziune. Am realizat emisiuni pentru copii și adolescenți la Radio ItsyBitsy, Radio România Junior și Radio 3Net Florian Pittiș. Sunt jurnalist în Televiziunea Națională și producător de piese de teatru pentru televiziune.

Am jucat în filme precum BINECUVÂNTATĂ FII ÎNCHISOARE, în serialul ProTv, LA BLOC, în SCURTCIRCUIT, film în regia lui Cătălin Saizescu și în MARTORII, peliculă regizată de Dan Pița.

Am lucrat cu cei mici, cu adolescenți și adulți ca trainer de dicție, actorie și televiziune. Am pus voci și am dublat personaje în producțiile artistice ale unor producători media renumiți precum Disney Channel, Cartoon Network, Netflix și Prime Video. Experiența mea cu Centrul Educațional Mentor Media deopotrivă mă motivează și mă fascinează pentru că modelarea noilor talente reprezintă pentru mine cea mai frumoasă provocare în domeniul creativ.

©️2024 – conținut editorial aflat integral în proprietatea Mentor Media